Merkez Ofis :0282 888 92 35

Otopark Havalandırma

Günde binlerce araç ve insanın girip çıktığı otopark alanları araç egsozlarından  çıkan zararlı gazlar ve olası bir yangın durumunda duman tahliyesinin sağlanması gerekliliği özel şartnameler ile tasarlanmış havalandırma sistemlerine ihtiyaç duymaktadır. Otopark havalandırma sistemlerinin özellikle yangın durumunda hızlıca duman tahliyesi yapabilmesi önemlidir.
Kanallı sistemlere sahip duman tahliye sistemleri, jet fanlı duman kontrol sistemleri ile değiştirilmiştir. Jet fan sistemlerinde duman kontrolü yanında duman tahliye hızı da ön plana çıkmaktadır.

Yangın sırasında oluşan dumanı belirli bir alanda hapsetmeyi amaçlayan bu sistemler, insanların kaçışları sırasında hayatta kalmalarını sağlamak ve yangına müdahale etmek için itfaiyenin yangına gelmesini sağlamak için tasarlanmıştır.

Jet fan sistemindeki temel mantık, jet fanların gerektiğinde momentum oluşturarak dumanı tükenen açıklıklara (şaftlara) yönlendirmesidir. Bu sistem, tüm kapalı alanlarda temiz havanın homojen dağılımı ve dışarı atılması açısından büyük avantajlar sunmaktadır. Jet fan sistemi, ana egzoz fanları, egzoz şaftları, taze hava momentleri, jet fanlar, CO dedektör sistemi, duman veya ısı dedektör sisteminden oluşmaktadır.

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => HAVALANDIRMA ÇÖZÜMLERİ [slug] => havalandirma-cozumleri [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => hizmet_kategori [description] => [parent] => 0 [count] => 3 [filter] => raw ) )
Open chat
Whatsapp'tan Mesaj Gönderin