Merkez Ofis :0282 888 92 35

Jet Fan ile Havalandırma

Jet fan sistemi, garajdaki kanal ağının yerini alır. Egzoz fanlarına ve besleme fanlarına ek olarak kullanılıp kullanılmayacağı, tanımlanmış koruma hedeflerinize ve istenen işlevlere bağlıdır.

Kullanım durumları ve planlama
Planlama ne kadar iyi olursa, sistem o kadar etkili olur. Yeraltı otoparkının büyüklüğüne ek olarak, doluluk, kullanım ve tepe yükleri ile ilgili veriler de planlamaya dahil edilmiştir. Kural olarak, havalandırma hava değişim oranına (hava kirliliğine bağlı olarak) veya hacim akış hızına göre boyutlandırılır. Bu değer daha sonra Park yerlerinin sayısı ile çarpılır.

Jet fanlar, yeraltı garajlarında ve kapalı otoparklarda Yangın durumunda günlük havalandırmanın yanı sıra duman çıkarmayı da sağlar

Birden fazla sayıda jet fan kullanılarak havalandırma yapılacak alanda bir hava sirkülasyonu sağlamak mümkündür. Jet fanların oluşturduğu yüksek hava akış hızı fan önüne çıkan hava kütlesini hızla iter böylece sürekli bir hava akışı sağlanabilir. Havalandırma kanalları yerine kesintili olarak yerleştirilmeleri sebebi ile kanal sistemine göre maliyetleri düşüktür

 

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => HAVALANDIRMA ÇÖZÜMLERİ [slug] => havalandirma-cozumleri [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => hizmet_kategori [description] => [parent] => 0 [count] => 3 [filter] => raw ) )
Open chat
Whatsapp'tan Mesaj Gönderin